Tüm Akgedikliler Sitesi

akgedik.com



En güzel deniz, henüz gidilmemiş olanıdır... En güzel çocuk, henüz büyümedi. En güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız. Ve sana söylemek istediğim en güzel söz, henüz söylememiş olduğum sözdür...





Mahalle:

Abostol
- Ahmatlı - Çerkezli - Gümüşlük - Derelli - Hacıgil - Kayalçı

Soyadlar:

Akdeniz - Ay - Boyraz - Ertürk - Ezber - Günay - Güngör - Kaçar - Kurtarmış - Lapçın - Lapcin - Okumuş - Öztürk - Poyraz - Taş - Taşdelen - Top - Topaloğlu - Tilki - Tutar - Türk - Uçar - Yıldırım
- sayfada resimler açılmıyor veya yarım açılıyorsa; sayfanın üst kısmında, -araçlar, -internet seçenekleri, -dosya sil tamam dedikten sonra resmin üzerine gelin açılacaktır. kolay gelsin.
Lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşın,:

Öneriniz & Yorumlarınız : kardeş neye yorum yapcaz anlayamadım köyün ismi ile site iyi de sitenin içeriğini görmeden yorum yapamayızki (195.175.51.26)

Yanıt : isimsiz kullanıcı ziyaretiniz için teşekkürler,
akgedik.com yapım aşamasında olup değerli önerilerini bekliyor. bittiği zaman katılanlar listesinde isminizin yayınlanmasını istiyorsanız biraz çaba gösterelim, ne dersiniz.

Öneriniz & Yorumlarınız : Metin(Hayati) Ay- Köyümüz adına yapmış olduğun bu güzel çalışmadan dolayı seni kutluyor çalışmalarının devamını diliyorum.En güzel günler seninle olsun.(85.100.100.68)

Yanıt : burada en büyük teşekkür güzelliğimizi paylaşanlarındır. her zaman sevgiyle kalın.

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz- mesleki bilgiler, faydalı bilgiler (akgediklileri ilgilendiren), ihtiyaç duyulalabilecek-danışılabilecek ve faydalı olacağına inanılan köylülerin veya tanıdıklarına ait bilgiler, v.s.
HASTA OLAN, EVLENEN,ÖLEN bilgilerini ve ulaşılacak telefonları, yakınlar.
kolay glsin (88.233.252.238)

Yanıt : Aramıza hoş geldin sayın Müdürümüz. köyümüze ait bu bilgiler sizin arşivinizde saklı artık bi tozunu alıverirsiniz. acele bekliyoruz, kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Hamza Ay - tebrikler bir eksikliği gidermeye çalışıyorsunuz. umarım güzel bir site yaparsınız. (195.175.51.26)

Yanıt : merhaba; güzelin adını birlikte koymayı düşünüyoruz, doküman eksiğimiz olabilir, bu zaman alabilir. burada her arkadaşa görev düşüyor. sesimizi geniş kitlelere ulaştırırsanız haksızlık etmemiş oluruz, lütfen seyirci kalmayalım,

Öneriniz & Yorumlarınız : Hamza Ay - köye ait bu yaz amca oğlu tarafından çekilmiş fotolar var onarı size ileriki aşamada atmaya çalışırız. bu ara size bir önerim olacak köy kültrümüz içinde önemli bir yeri olan garzevelceye sitede yer verirseniz seviniriz. En azından garzevelceyle ilgili bir bölüm açılarak üyelerinde katılımı ile bir sözlük oluşturulabilir. (195.175.51.26)

Yanıt : ince düşüncen için teşekkürler. garzevelce konusu bu sitede işlenecektir. e-mail'lerinizi bekliyoruz.

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz- tekrar merhaba.artık bizimde bir şeyler yapmamız gerekiyor. önce bu sitenin duyurulması gerekiyor. bildiğimiz telefonlara 1 er mesaj atalım. siteye giren zimonlular da kendi ulaştıklarına bu siteyi haber versin. ayrıca arşiv işlemleri için biraz işlerim hafiflesin sana çalışmalar yollayacağım. (88.234.59.118)

Yanıt : merhaba, dört gözle bekliyoruz, kolay gelsin ...

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz- NOT: UÇAR VE KURTARMIŞ soy isimleri silinmiş. tekrar yaz. yanımda lokman ekrem ve halit var selamları var- kolay gelsin (85.107.36.90)

Yanıt : merhaba düzeltme yapılmıştır, özür dileriz. selimpaşa ve silivridekilere selamlar.

Öneriniz & Yorumlarınız : Ilhan Uçar (almanya), - merhaba akgedikliler siteyi yapanlara eyvallah görünce cocuklugumu yasadim gurbetten tüm akgediklilere selam (84.135.123.107)

Yanıt : merhaba ilhan Uçar siteyi yapmak bir zimonlu için çok büyük bir iş değil, kabiliyetimiz var fakat bunları yazıya dökebilmek önemli, tabi bunu da ben yaparsam sitenin önemi kalmaz; mesela çocukluk anılarından başlayabilirsiniz, bu arada akgedik.com uluslararası olmuş (teknoloji sen nelere kadirsin) tüm yurt dışı-içi gurbettekilere selamlar...

Öneriniz & Yorumlarınız : Emine Akdeniz (öğrenci) - Öncelikle köyümüz adına saygın beye teşekkür ediyorum.köyümüzün tanıtımı için iyi oldu ama bazı eksikliker var.Tamamlandığında daha iyi olacağını düşünüyorum ve INANIYORUM... tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. (81.214.91.2)

soyadlarında günay soyadını göremedim. birara eklerseniz seviniriz................

Yanıt : merhaba emine kardeşim eksiklerimiz yapım aşamasında, zaman alabilir fakat biraz farklılık olacak teknolojiyi sonuna kadar zorluyoruz, merak edebilirsiniz ve sürprize hazır olun. derslerinde başarılar dilerim. ailene de selamlar. notun içinde ayrıca teşekkürler.

Öneriniz & Yorumlarınız : Akın Akdeniz - Merhabalar, bu çalışmada emeği olan herkese teşekkür ederim.Gidemesekde orda bir köyümüz var ama resimleri yok bu işi halledersek bir eksikliği gidermiş oluruz zannımca.Elimizde olan bazı resmleri sizlerle paylaşmak istiyorum ama resim gönderemiyorum.Iyi günler (85.107.168.194)

Yanıt : merhaba akın, resimlerinizi akgedik@sayginanten.com adresine iletebilirsiniz. resimlere tarih ve açıklama eklemeyi unutmayalım. bazen zorlanıyoruz, tanımakta. kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Ilhan Uçar (almanya), selam zimonlular köyde olmayi helede sonbaharda ceviz zagoslamayi cok isterim rahmetli Tufan emmi bizi af etsin cok cevizini zagosladik tüm ölmüslerimizi rahmetle aniyoruz ruhlari sad olsun.

Ha unutmadan ahmatlili Mahmut emminin destanlarina yer verirseniz cok daha iyi olur .ömrünüz uzun yaziniz bol olsun (84.135.76.235)

Yanıt : selam. size katılıyoruz, garzevelcen de fena değil manuh, mahmut dayım ahmatlılı değil gavalçılıdır. bunları kaleme alacak bir kişi var salih akdeniz, okullar yeni açıldığı için yoğun, süpriz yapacak olan varsa onları da bekliyoruz. sevgiyle...

Öneriniz & Yorumlarınız : Günay Lapçın (29-G.hane) - Çok güzel bir site yaptınız sitenin yapımı sırasında emeyi geçen herkese teşekkür ederim.Şimdi sözüm golom hamzaya ğarzevelce istenmez siteye gönderilir.Kunzum ağa artık telefondada görüşelim. tlf 05358572778 (85.107.193.62)

Yanıt : merhaba günay, site sizin emek sizin, pardon golo da sizin, biraz omuz ver de seni de görelim,
bu arada akına da(hilallı) selam,

Öneriniz & Yorumlarınız : Emine Akdeniz (öğrenci) - saygın abi galiba tanımadın ben bekir akdenizin kızıyım. onlarında sana çok selamı var. (85.105.161.65)

Yanıt : merhaba emine, açıklaman için teşekkür ederim. inan iyi oldu bu, inanıyorum diğer arkadaşlar da seni merak etmiştir. bana bir vesikalık resim yollar mısın. baban ile de olabilir. derslerinde başarılar dilerim.

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz- Selam-Site yavaş yavaş güzelleşmeye başladı. hele de sahit bir başka güzellik kattı. Yalnız günay dili yanlış kullandı. Bu durumlara müsaade etmeyelim. yazılar denetlensin. Güzel olan şeyler yazılsın. Varsa mahalle isimleri resmi ile gelsin ve o mahalleden insanların resimleride konulsun. Emine Akdeniz'i tanıyamadım. Kendini tanıtırsa seviniriz.(81.215.88.101)


Yanıt : merhaba, tesadüfün böylesi; yukarı da açıklandı, günayın "samimiyetine inanıyoruz" yanıtını almıştır. bu arada ip bağlantısı da istanbulda olduğunu gösteriyor. " göresti arkadaşını abisi "
bu arada site sizden çok bilgi - döküman bekliyor. kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Lokman Uçar - siteniz hayırlı olsun herkese selam (85.100.22.104)

Yanıt : merhaba, Buyrun, oturun dostlar, hoş gelip sefalar getirdiniz. Biliyorum, ben uyurken
hücreme pencereden girdiniz. Ne ince boyunlu ilâç şişesini ne kırmızı kutuyu devirdiniz.
Yüzünüzde yıldızların aydınlığı başucumda durup el ele verdiniz. Buyrun, oturun dostlar
hoş gelip sefalar getirdiniz.
(n.hikmet)

Öneriniz & Yorumlarınız : Servet Topaloğlu - selamlar güzel bir şeyler bizi buluşturdun hizmetinden dolayı teşekkürler devamını bekliyoruz (85.100.22.104)

Yanıt : merhaba; servet, biz boş durmuyoruz biraz istek biraz emek biraz sabır buyrun size akgedik.com sevgiyle kalın

Öneriniz & Yorumlarınız : Lokman Uçar -ilhan ben lokman bu sitede buluştuğumuz için öncelikle siteyi kuran a sana ve ailene selamlar lokman zeynep uçar :)

Yanıt : mesaj alınmıştır.

Öneriniz & Yorumlarınız : Necati Tutar - Bu siteyi yapan arkadaşlara teşekkürler, Bizim de köye bir site yapma düşüncemiz vardı. Bir arkadaşa "http://www.akgedik.com.tr.tc " isimli siteyi yaptırdık. Şimdi Köyümüze ait üç site var, ama siteleri yapan arkadaşların ve köylülerimizin bu gelişmelerden haberleri yok. Ben de bu sitenin varlığından bu akşam (10/10/2006) haberdar oldum. Çalışmalarınızda başılar ve devamlılık dileklerimle. Bütün Akgedik Köylülere en içten selamlarımla.(85.103.223.79)

http://www.akgedikkoyu.com/,
http://www.akgedik.com


Yanıt : merhaba necati arkadaş, hoşgeldin! yanlış anlama tutar soyadı duyduğumda gözlerim doluyor. nuh amcayı hiç unutamam, azmı ekmeğini yedik, "emmi param yok yarın veririz" gibi. bir de hatırlarsanız gelen postalar "nuh tutar eliyle" akgedikköyü- kale - gümüşhane, o bi ekol dü.
akgedik.com yapım işine gelirsek zaman içerisinde karşılaştığımız zorlukları, üzüntüleri, sevinçleri, paylaşarak üstesinden geleceğimizi düşündük. paylaşmanın sorumluluğunu bilerek ses olmak istedik. bunda ne kadar başarılı olacağımız yine bize düşüyor. diğer siteleri de gezdik, farklıların ülkesinde yolları açık olsun,
akgedik.com resimlerin sitesi değil, kendini ifade edebilecek kişilerin sitesi olacaktır.

Öneriniz & Yorumlarınız : Metin(Hayati) Ay- Arkadaşlar gercekten sizlerle bir arada olmak çok güzel.Biliyorsunuz bu site köyümüz adına kurulmaya çalışılıyor. dolayısıylada bağzı arkadaşlarımızın bazı istekleri oluyor,bunlarıda mazur görenizi diliyorum.HA Bir not düşmek istiyorum burada metin-hayati yazmamdaki sebep nüfus cüzdanında adımın METIN olmasından kaynaklanmasındandır.Birde arkadaşlar mesaj atan arkadaşlar telefonlarını yazarlarsa dahada güzel olacağına inanıyorum.TLF:05322077078Tüm okuyanlara okuyacaklara selam olsun.(85.108.192.64)

Yanıt : merhaba hayati (metin) ters oldu gibi her arkadaşımızın istekleri olacaktır buna sözümüz yok fakat bu site de daha tanımadığım insanlar var köyün resimlerini tanıtmak yerine önce tarihe karşı kendilerini tanıtırsa zaman geçtiğinde de "way beee" dememiş oluruz. not olarak telefon ve şehir düşülebilir. kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Muhammet Boyraz - Düşünen ve emeği geçenlere teşekkürler.(85.103.225.252)

Yanıt : merhaba muhammet hoş geldin aramıza, boyrazlara ve lapçinlara bir özür borcumuz var, düzeltmeyi hemen yapıyorum. sevgiyle...

Öneriniz & Yorumlarınız : Bekiroğlu Uçar (esnaf) sitemizin yapımında emeği geçen hekese teşekkürler.helal olsun.memleketimize yatırımlar yapalım.bu ilk etapda inşaat olmalı.memleketimin saf ve temiz mükemmel insanlarıma saygılar. (85.101.12.167)

Yanıt : merhaba bekiroğlu; aramıza hoşgeldin. inşaat işi bu günler de iyi kazandırıyor. yakında sitemize de sponsor olup mbyt'ımızı yükseltebilirsiniz. ne dersiniz. yolunuz açık olsun.

Öneriniz & Yorumlarınız : Murat Uçar (öğrenci) selamlar.köylerimizin resimlerini koyarsanız daha çok seviniriz.kolay gelsin(85.101.12.167)

Yanıt: hoş geldin murat uçar, köyün resimlerini görmek yerine senin resmini koysak daha iyi olmaz mı !? kendinizi tanıtsanız daha iyi olur, bekiroğlu ismi bile kaç kişinin kafasında soru işareti oluşturmuştur.

"akgedik.com resimlerin sitesi değil, kendini ifade edebilecek kişilerin sitesi olacaktır."

- bu sitede yeni kişiler tanıdıkça mutlu oluyorum, benim gibi düşünenlerin de olduğuna inanıyorum.
sevgiyle kalın.

Öneriniz & Yorumlarınız : Ethem Uçar (esnaf) BEKIROĞLU. ben etem interneti kurcalar iken siteyi gördüm.katıldım hayırlı olsun.çok kimsenin haberi yok. (85.101.12.167)

Yanıt: çok şükür çok şükür ethem bizim ethem hoşgeldin. artık gördüğüne söylersin, iletirsin. tanımayanlar için rahmetli bekir abinin oğlu dur, kendisi. artık her geçen gün bir kişi daha çoğalıyoruz.

Öneriniz & Yorumlarınız : Fatih Uçar (esnaf) Ben Bekir oğlu fatih herkese selamlar. (85.104.233.221)


Yanıt:
merhaba fatih aramıza hoş geldiniz, biraz kendinizi tanıtırsanız, tanımayanlara yardımcı olmuş oluruz.
selam.ben FATIH kendimi daha net tanıtayım.babam BEKIR UÇAR,annem FATMA UÇAR,etem,nevzat ağabeylerim.selamlar

bu arada yeni öneri ve yorum gönderecek arkadaşlara da örnek olmuş oluruz.

Öneriniz & Yorumlarınız : Sabri Kurtarmış (-) Herkese selamlar köyümüz adına böyle bir site yaptığınız için teşekkürler. (85.100.23.205)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Sabri Soyadı: Kurtarmış Dede: FEVZI Baba: NIYAZI Ana: SAHURE Eğitim: LISE
Yaş: 22 Şehir: ISTANBUL Tel: 02127316545 Email : kurtarmis_sabri@hotmail.com Cinsiyet : Bay
Takım : FBMeslek : Esnaf

Yanıt: hoş geldin sabri kurtarmış bu sitede teşekkürü ziyaretçiler hak ediyor. çünkü ben seni tanımıyorum.
abi haklısın bende seni tanımıyorum ben Selimpaşa dan Niyazi kurtarmış ın oğlu babam ların amcamların da selamları var

Öneriniz & Yorumlarınız : Hüseyin Kurtarmış (Esnaf) Tüm AKKEDIK köyü eşrafına selamlar saygılar bu kurduğunuz site için teşekkür ederiz SELIMPAŞA dan selamlar (85.100.23.205)

Yanıt: merhaba hüseyin ; size de ulaşabilmişsek ne mutlu bize, artık bizi yalnız bırakmazsınız, hoşgeldiniz.

Öneriniz & Yorumlarınız : Selahattin Uçar(49-Almanya-Hacıgil) HERKESI COK SEVIYORUM HERKESE SEVGI VE SELAMLAR SUNAR MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM HERKESI ÖPÜYORUM BEN KÖYÜMÜ ÖZLEDIM NOT BU SAYFAYI YAPAN KARDESIMI KUTLUYORUM BENIM ICIN MILIYETCILIK BUDUR ISTE YARINLARIMIZ AYDIN VE SAGLIK DOLU OLMASI DILEYI ILE (84.57.144.92)

Yanıt: merhaba Selahattin Uçar hoşgeldin, buradaki milliyetçilik insan sevmekse ben sizi çok seviyorum.

Öneriniz & Yorumlarınız : Eyüp Kurtarmış(öğrenci) BÖYLE BIR SITE YAPTIGINIZ IÇIN ŞÜKRARLARIMI BILDIYORUM.KÖYLERIMIZIN RESIMLERINI KOYMANIZI RIÇA EDIYORUM.SAYGILARIMLA.
(85.106.180.55)

Yanıt: merhaba kardeşim, bu resim işi gündem de yakında yayınlacağız, merak etmeyin. her şey güzel olacak, sevgiyle...

Öneriniz & Yorumlarınız : Ömer Kurtarmış(öğrenci) Böyle bir site kurduğunuz için sağ olun Siteniz hayılı uğurlu olsun(85.107.32.109)

Yanıt: merhaba kardeşim ömer hoşgeldin! dostların arasında güneşin sofrasında herkese yer var, iyi ki varsınız, güneşiniz hiç solmasın.

Öneriniz & Yorumlarınız : Dilek Ezber SEVGILI EŞIME BU SAYFA IÇIN TEŞEKKÜR EDERIM .AMA KÖY HAKKINDA BIRAZ DAHA BILGI OLURSA BEN DE DAHIL BILMEYENLER IÇIN IYI OLUR.HEPINIZIN BU KONUDA YARDIMLARINI BEKLIYORUZ.(81.214.132.125)

Yanıt: selam hayat arkadaşım, Kapıdan girdim mi,gözlerim seni arar, Yoksan, kaçar huzurum,
huysuzlaşırım.. Koy başını kalbim üstüne, Sımsıkı sarılır uyuturum... Soluğun yeter,mutluluk için..
Ben, sensiz darmadağınık, Giysiler firarda, Çorabımı bulamam.. Harp yeri ortalık... Uyduruk yemekler,Yapamazsam, Aç dolaşırım..

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz - Selam. Ben yine güneşin sofrasına geldim. Site bayağı iyi gidiyor. Daha da güzelleşeceğe benziyor. Sağlık: Halit UÇAR Bel fıtığından operasyon geçirdi. Kutlama: Herkesin şeker bayramını kutluyor iyi bayramlar diliyorum. Hayati Telefon diyor yazalım : 0532 357 39 81 bu konuda bende mevcut isimlerin alfabetik dağılımı ve telefonları yazmayı düşünüyorum. Derneğin kayıtlarından çıkaracağım bu listelere e-mail adresime seckinakdeniz@mynet.com üyelerimizin dökümanları gelirse çok geniş hale getirip soy ağacını genişletebirim. GENÇLER BAYAĞI IYI GIDIYOR. Kolay Gelsin. (81.215.79.149)

Yanıt: merhaba seçkin, işlerin yoğun olduğu için normal karşılıyoruz, "yapacağım" sözünü aldık senden, kolay gelsin.
Halit UÇAR arkadaşa geçmiş olsun, harman da mıras oynamaya davet ediyorum. gelirken loğu da kapsın gelsin yerler kötü. sağlıcakla kalın...

Öneriniz & Yorumlarınız : Selahattin Uçar(49-Almanya-Hacıgil-)BIZLERE BU IMKANI SAGLAYAN SAYGIN KARDESIMIZE HERKESIN HUZURUNDA TESEKÜRLERIMI ILETIP DAHA DAHA GÜZELIKLER ICIN BASARILAR DILIYORUM SITEMIZE KOYULAN RESIMLER ISIMLENSE DAHA IYI OLCAK DÜSÜNÜYORUM SELAMLAR ALMANYA(84.57.167.5)

Yanıt: merhaba abi, buradaki her resim geçicidir.(zaman içerisinde doğru yere oturacaktır) hiç kimse alınmasın ve herkes kendini siteye karşı sorumlu hissetsin. kendini resimleriyle, özgeçmişiyle varsa lakabı(nam-ı) ile tanıtsın. yiğit ölür namı kalır. "fakat lakin efendime söylüyim" nerede kalmıştık. yeniden hoşgeldin, futbolla aran nasıl hala devam ediyor musun. özlettin kendini, ailene selam. kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın. hoşçakalın.

Öneriniz & Yorumlarınız :CemreSu Akdeniz (öğrenci) Merhaba Saygın amca ben Cemresu Akdeniz. Tanımayanlara tanıtayım. Seçkin Akdenizin kızıyım. siteyi çok beğendim. Herkesin bayramını kutluyorum.kızın ırmağı öpüyorum.(88.234.59.218)

saygın amca nehir ne yapıyo. okula gidiyormu. bizler için çocuk, öğrenci köşeleri yapabilirmisin. dilek ablaya selam.

Yanıt: canım merhaba, nehir okula yeni başladı, fakat el yazısı ile yazmak yerine "bize okumayı öğretsinler" istiyor. nereden çıkarmışlarsa el yazısı bu yıl ona denk geldi. fakat eli çok yatkın, öğretmen sınıfta yasak getirmiş. her şeye nehir doğru yanıt veriyormuş.

çocuklar için sayfa isteğin gerçekleşmiştir:

1- okula gitmeyenler için veya ders sonrası oyun için tıklayınız (win98 için)
2- okuma yazma bilenler için babanız içinde olabilir tam aile yarışması için tıklayınız
3- nehir'in en çok sevdiği oyun için tıklayınız
4- Futbol meraklıları için tıklayınız
5- Favori Oyun Penguen için tıklayınız
6- Dikkat ve zeka oyunu için tıklayınız olmuyorsa fazla zorlamayın
7- Tavla oynayacak adam bulamayanlar için tıklayınız
8- Commadere Klasiği için tıklayınız duvarlara dikkat

Öneriniz & Yorumlarınız : Nevzat Uçar (esnaf) Böyle bir yapılanmaya birlik ve beraberligi saglamaya emeği geçenlere teşekkür ederken, burada sitemizin hergün güncellenmesi için üzerimize düşen görevlerimizin bilincinde olmamız dileğiyle tüm akgedik.com okuyucu ve site yöneticilerine başarılar dilerken sitemizin hit sayısının sizlerin desdeği ile çogalmasını arz ederim. Nevzar UÇAR (85.106.242.223)

Yanıt: merhaba nevzat, hoşgeldin. öneri ve yorumların için teşekkürler. diğer mesajların için daha erken, kayıdımız altındadır. zamanı gelince yayınlanacaktır. işlerinde başarılar, hoşçakal.

Öneriniz & Yorumlarınız : Ilhan Uçar (almanya),Selamlar Siteniz git gide güzelesiyor emeyi gecen herkese tesekürler herkesin ramazan Bayramini kutlar, hayirlara vesile olmasini dilerim, Halit Ucara hastaliktan dolayi gecmis olsun der allahdan acil sifa dilerim... o hastaligi bende cekiyorum iyi bilirim...
Kis geliyor herkes Mirasini hazirlasin,bacalarda Miras oynayacagiz hehe (84.135.120.179)

Yanıt: merhaba ilhan uçar, herhalde diliniz sürçtü "sitemizin güzelliği katılanların güzelliği" dir. sevgiyle kalın.

Öneriniz & Yorumlarınız : Nurten(Taş) Tutar - Taş soy adını da eklemenizi rica ederiz.
Sitenizin daha güzel olmasını temenni ederiz cünkü yorum yapalacak bir şey göremiyoruz
resimli olarak görmek isteyenler www.akgedik.com.tr.tc sitesini ziyaret edebilirler. Başarılar (85.103.216.197)

Yanıt: yardımlarınız için teşekkür ederiz...

Öneriniz & Yorumlarınız : Selahattin Uçar(49-Almanya-Hacıgil) -Iyi günler bütün akgedikliler hepinizi kalmimin derinliklerinden gelen sonsuz sevgiyle selamliyorum hepinizin saglik sihat dolu nice güzel yarinlar yasamanizi diliyorum hösca kalin hep SEVGIYLE kalin
ucar ogularindan selahattin ucar

not saygin sen beni taniyabildinmi sana sen inle olan bir mazizimizi yazacagim amasonraki yazismalarimizda sanirim sen beni karistiriyorsun ben gümüshanelilerin TRABZON BAS SORUMLUSUYDUM YILAR BÖYLE OLDURTU SAGLIK OLSUN SEVILER AYLENE SANA SLM
(88.64.136.7)

Yanıt: merhaba selo29, hoşgeldin. bu siteyi hazırlama nedenim de bu idi, yıllar sonra bir araya gelemiyorsak da, sanal ortamın, sanal buluşmasını sağlayabiliyorsak nu mutlu, -paylaşanlara, -paylaşabileceklere. pastaneci kardeşim. hoşcakal

Öneriniz & Yorumlarınız : Sani Kurtarmış(Hacıgil) - böyle bir site kurduğunuz için köylünüz olarak size çok teşekkür ederim. daha da geliştirilmesini arzu ediyorum. ör. köyümüzün resimleri vs. başarılar diliyorum. saygılar.. ( zeki kurtarmış oğlu sani kurtarmış piriç ömer sülalesi hacıgil)
(85.105.54.203)

Yanıt: merhaba sani kardeşim, kendini ve site öneri & yorumunu çok güzel dile getirdiniz, ayrıca akgedik forumunun 2. üyesi olarak seni kutluyorum. forum üyelerinin bir ayrıcalığı var tüm gelişmelerden anında haberdar olacaklar. yeter ki e-mail(e-posta) adresiniz doğru olsun yeter. başarılarının devamını dilerim, hoşçakal.

Öneriniz & Yorumlarınız : Engin Uçar(Hacıgil) bu siteyi kurduğunuz için cok teşekkür ederim sultanbeylinden engin uçar.SAYGILARIMLA!!!(85.101.200.26)

Yanıt: merhaba engin kardeşim, hoşgeldin. yalnız meslek seçimini yaparken "soğuk demirci-kalıpçı" seçeneği gözünüzden kaçmış olmalı, anadolu yakasının meşhur demirci ve kalıpçı ustalarına sultanbeyliye bin selam, sizin hakkınız ödenmez.

Öneriniz & Yorumlarınız : Turan Lapcin (almanya ) Öncelikle bizleri bu güzelliklerle bulusduran ve emeyi gecen arkadaslara (COK-TESEKKÜR EDIYORUM) uzun yillardir görmediyim arkadaslarin resimli ve sade isimlerinin gecmesi beni gecmise götürmekle birlikte cok mutlu etti.(tümAKGEDIKLILERIN ve isl_alm gecmis RMZ_bayramini kutlar daha nice bayramlara SELAMLAR _isl
(172.176.1.54)

Yanıt: merhaba turan lapcin site yavaş yavaş hedefine ulaşıyor. inanın sizi unutmuştuk, e ne demişler "gözden ırak olan gönülden de uzak olur". şaka şaka hoşgeldin, artık dostların arasında yerin hazır, sevgili kardeşim. kendine ve sevdiklerine iyi bak. hoşcakal.

Öneriniz & Yorumlarınız : Sinan BOYRAZ(Memur) - SAYGI DEĞER ARKADAŞIMI TEBRIK EDIYORUM. BAŞARILI BIR ÇALIŞMA GÖSTEREREK KÖYÜMÜZÜN TANITILMASINA BÜYÜK KATKI GÖSTERIYOR.SAYESINDE BIRAZ AKGEDIKLI OLDUĞUMUZU HATIRLADIK. TÜM AKGEDIKLILER SITEDE BULUŞALIM. SAYGIN BU ARADA BULUŞAMIYORUZ. (85.105.101.25)

Yanıt: Merhaba sinan; sınıf arkadaşım, bakkal mustafa amcanın oğlu, ssk emekçisi arkadaşım, hoşgeldin. artık ümraniye devlet hastanesi açıldı, evime de çok yakın fakat seni ve iyiliklerini unutmadık, görüşelim, uğra. dilek hanım saat 1 den sonra dükkanda oluyor, onun da hoşuna gider. ailene selamlar.

Öneriniz & Yorumlarınız :Halil Ibrahim AY (21-gebze) - bence sitenin temli sağlam düşünülmüs daha farklı secenekler olacağından eminim. basarılar dilerim.(85.103.19.165)

Yanıt: hoşgeldin halil ibrahim, düşünceleriniz de haklı çıkabilmek için yardımlarınızı bekliyoruz. tekliflere açığız. bu işi becerebilecek kişilere de görev verebiliriz. kararmasın yeter ki sol memenin altındaki cevahir. sizi daha iyi tanımak isterdik.

Öneriniz & Yorumlarınız : Erol UÇAR (-) - selam bu siteyi yaptıgınız için sizlere teşekkur ederim saygılarımla(85.101.15.185)

Yanıt: hoşgeldin erol kardeşim, heyacanın bizi de heyecanlandırdı. bir mesajı 4 kere denemeniz ve dördünde de e-posta adresinizi doğru girememeniz. teşekkür ederiz, aramızda olduğunuz için.

Öneriniz & Yorumlarınız : Kılıçaslan AY (-) -çümleten zimonlulara selam arkadaşlar sizi bu tür ortamlarda gördüğüm için çok sevindim bizim zimonu burdan biraz geliştirebiliriz köyümüz hakkında genel haber akışı yapabiliriz hiç değilse köyümüze biraz daha yakınlaşmış oluruz (85.103.17.57)

Yanıt: hoşgeldin kılıçaslan zimonun değişmeye ihtiyacı yok bireylerin değişime ayak uydurma gibi bi sorunu var dı, onu da sayenizde aşmış bulunuyoruz. sormadan edemeyeceğim, kılıçaslan nick'in mi yoksa adın mı ? (ne de olsa zimonun sanatçısısın ismini gizlemen lazım) sevgiyle kalın, hoşçakalın.

(-) - isimlerinin yanında olan kullanıcılar lütfen şehir, meslek, mahalle, yaş, ... belirtirseniz memnun oluruz. siz yollayın biz değiştirelim. katılım düşündüğümüzden çok fazla,

Öneriniz & Yorumlarınız : Turgay TILKI (-) - Siteye köyümüzle ilgili fotograflar koyun basarilar(84.158.93.27)

Yanıt: merhaba turgay, akgedik.com a hoşgeldin. kendinizi tanıtırsanız sitemiz kullanıcılarını da siz memnun etmiş olurdunuz. isteğiniz yerine getirilecektir. dilerseniz bunu akgedik forum sayfasına üye olup elinizdeki resimleri siz de siteye koyabilirsiniz. kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz (42-Silivri-Ist.) ALI ABIYE GEÇMIŞ OLSUN DILEKLERIMIZI ILETIYORUZ. DILEĞIMIZI SAĞLIĞINA BIR AN ÖNCE KAVUŞUP ARAMIZDA GÖRMEK. ÇAOCUKLARININ YANINDA ISTIRAHATTAYMIŞ VARSA TELEFONU YAZARSAN KENDISINE SESLI OLARAK DA GEÇMIŞ OLSUN DILEKLERIMIZI ILETMEK ISTIYORUZ. KILIÇARSLAN VE HALIL IBRAHIM AY'I VE TURGAY TILKI YI TANIYAMADIM. KIMLERDEN. BIRDE E-MAIL ADRESIME AÇIK KIMLIKLERINI (BABA-ANA-DEDE- D.YERI-D.TARIHI VE TELEFONLARI V.S.) YAZARLAR ISE DÜŞÜNDÜĞÜM SOY AĞACI PROFILLERINI ÇIKARACAĞIM. BENDEKI BILGILER AZ VE SINIRLI. ALMANYADAN SELAHATTIN'E VE SINAN ARKADAŞLARA DA SELAMLAR. SOY ISIMLERDE LAPÇIN VE LAPCIN AYNI OLDUĞUNDAN BIRINI SIL. YENI GENÇLER DE BIZI TANIMAYABILIRLER KENDIMI TANITAYIM. TOP SOY ISMINDEKI RESIMDE SAYGININ HEP SOLUNDA DURAN GÖZLÜKLÜ BENIM.(88.234.60.143)

Yanıt: merhaba seçkin, ali abi çocuklarının yanında olduğuna göre avcılar da dır. bende yok, bu hafta sonu ziyaretine gideceğim, öğrenir yazarım. bilen varsa onlarda yazabilir. müdürüm böyle giderse bizde ki dokümanlar sizinkileri geçecek. selimpaşa derneğimiz uyuyor mu, yoksa bulunduğu yerde mi sayıyor. yazılarınızı küçük harf yaparsanız daha okunaklı olur.(internet dilinde: karşında sağır mı var!.)

Geçmiş Olsun :
Metin(Hayati) Ay- Sayğın öncelikle senin ve sitemiz aracılığı ile Gamanlı Ali abiye geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz. AY Ailesi adına Metin(HAYATI)Ay (85.96.68.9)

Kişi Bilgileriniz: Adı: HAYATI Soyadı: AY Dede: IKI DEDEM,de SEFER Baba: YAHYA Ana: EMINE Eğitim: LISE Yaş: 39 Şehir: ISTANBUL Telefon: 05322077078 Email : zimonay@hotmail.com Cinsiyet: Bay
Takım: TS Meslek : Diğer

Öneriniz & Yorumlarınız :Halil Ibrahim AY (21-gebze) - abi iyi gidiyoruz da değinmek istediğin bir konu var . yorum yazan arkadaşlar yorum yazmakla kalıyor oysaki bu sitenin meyvelerini üyeler olarak paylaşım yaparak yorum yazar yiyebiliriz.biliyorum ileride dolup taşacak burası ama erken kalkan erken yol alır.. saygılarımla..(88.224.122.207)

Kişi Bilgileriniz:
Adı: halil ibrahim Soyadı: ay Dede: Hacı celal Baba: nurali Ana: leyla Eğitim : ön lisans
Yaş: 21 Şehir: kocaeli/gebze Email : halilibrahimay@gmail.com-halilibrahim_29@hotmail.com
Cinsiyet: Bay Meslek: Diğer

Yanıt: sevgili kardeşim halil ibrahim, sitemiz gerekli alt yapıya sahip olduğu için acele etmiyoruz.   Dinleyin arkadaşlar     Bir atasözümüz var     Biri yer biri bakar     Kıyamet ondan kopar     Kıyamet dedikleri     Ha koptu ha kopacak     Yoksuldan halktan yana     Bir dünya kurulacak     Görmüşler ileriyi     Atalarımız demek     Herkese yeter dünya     Herkese yeter ekmek               RUHI SU - sen çizgini sakın bozma, yapmış olduğun çalışmalardan dolayı seni kutluyorum, devamını akgedik.com olarak bekliyoruz. seni tanımayanlar için ahmatlılı hacı celal amcanın torunu, nurali'nin oğlu. ailene selam.

Öneriniz & Yorumlarınız : Selahattin Uçar(49-Almanya-Hacıgil) - Öncelikle tekrar tüm hemserilerimi saygila selamlar bana özelikle selam gönderen kardesim seckin beye bende kücak dolusu sevgi ve selamlar gönderiyorum seckin kardes seni tanimak icin vermis oldugun soy adi tikladim resim cikmiyor kendini daha detayli tanitirsan sevinirim not benim hatirladigim NESHAT EMININ oglu olsan gerek dogrumu?? kusuruma bakma yilar bizi bu hale koydu.Dilerimki bu siteye yazan tüm kardeslerim acik adresle yazarsa daha birbirimizi hatirlar taniriz.Herkeze almanyadan sevgiler ve selamlar Selahattin Ucar(88.64.158.84)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Selahattin Soyadı: Ucar Dede: Etem-Eyüp Baba: Yusuf Ana: Zekiye Eğitim: hayat okulu Yaş: 49 Şehir: Almanya-Stuttgart Telefon: 0049718182606 Email: selo29@hotmail.de
Cinsiyet: Bay Takım: TS Meslek: Bos

Öneriniz
&
Yorumlarınız : Sadettin AY (19-Fransa) -

Yanıt:
hoşgeldin sadettin kardeşim, mesajın boş fakat kişisel bilgilerin içimizi doldurdu. hoşgeldin
Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik...Hoş geldin! Biz bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin. Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. YÜRÜYELIM..... N.Hikmet

Kişi Bilgileriniz: Adı: Sadettin Soyadı: AY Dede: celal Baba: musa Ana: AY Yaş: 19 Şehir: fransa Email : sadettinlefou@hotmail.fr Cinsiyet: Bay Takım: TS Meslek: Öğrenci

Öneriniz & Yorumlarınız : Ahmet ÇUBUKÇU (28-Bostancı-Ist.) bu siteyi zahmet ve zaman ayırıp hazırladıgınız için size teşekkür ederim sizinle tanışmak isterim ben bostancı.da oturuyorum saygılarımla (85.108.196.232)

Kişi Bilgileriniz: Adı: ahmet Soyadı: çubukçu Dede: mustafa Baba: yusuf Ana: binnaz Eğitim: lise Yaş: 28 Şehir:istanbul Telefon: 05359815777 Email : umitcubukcu@hotmail.com Cinsiyet: Bay Takım: TS
Meslek : Diğer

Yanıt: merhaba ahmet çubukçu, akgedik.com'a hoşgeldiniz. bir eksiğimizi bize hatırlattığınız için teşekkür ederiz. sitemiz herkese açıktır. kendinizi daha açık tanıtırsanız, memnun oluruz. kayıtlarımıza eklendiniz. kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın. hoşçakalın.

Öneriniz & Yorumlarınız : Nevzat UÇAR (29-Sultanbeyli) öncelikle bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim bur dan almanyada ki çok değerli amcamın oğlu selaattin abime saygılar selamlar hergün www.akgedik.com sitemizi takib ediyorum çok iyi gelişmeler görüyorum buda beni çok mutlu ediyor sitemizi heb beraber kalkındıralım elimizden gelen her türlü fedakarlıktan kaçınmayalım.
saygılar (85.108.196.232)

Kişi Bilgileriniz:Adı : Nevzat Soyadı: UÇAR Dede: ETEM-ALI Baba: BEKIR Ana: FATMA Eğitim: HAYAT OKULU Yaş: 29 Şehir: ISTANBUL Telefon: 05325412903 Email : action_29@hotmail.com Cinsiyet : Bay
Takım : TS Meslek : Esnaf

Öneriniz & Yorumlarınız :Oğuzhan BOYRAZ (18) Way bea ben artık canım sıkılınca köyüme bakıp hasret giderecemm ii oldu beaa siteyi yapan toprağıma cok tessekkurr saolsun var olsun . . .(85.100.100.238)
Manyak Olmuş TiKI Durmuş Siteyi Yapan Abimize Prafo Demek Istiyom ve Diyom Prafoo yanee ben OğUzHAn herkese selamm :))

Yanıt: derslerinde başarılar dilerim.
- Sayende Tiki'yi de öğrendim " Nefret'e sevgiden daha çok güvenirim." (!) "Çünkü nefretin sahtesi olmaz.'' bababaaa bu çocuk uçmuş, öpüldünüz:

Kişi Bilgileriniz:Adı: oğuzhan Soyadı: boyraz Dede: mustafa Baba: nihat Ana: gülşen Eğitim: lise 3 Yaş: 18 Şehir: istanbul ŞeytanBeYLi Telefon: 05384200889 Email : Rapper_Boy_1_7@hotmail.com Cinsiyet : Bay Takım : BJK Meslek : Ogrenci

Öneriniz
&
Yorumlarınız :Hikmet AKDENIZ(44-Sultanbeyli) BU SITEYI ACANLARA EMEGI GECENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM MEMLEKETIMI ÇOK ÖZLEDIM HERKEZE SELAMM(88.241.141.200)

Kişi Bilgileriniz: Adı: HIKMET Soyadı: AKDENIZ Dede: ŞÜKRÜ Baba: IZZET Ana: MENŞURE Eğitim: ORTA OKUL Yaş: 44 Şehir : ISTANBUL Telefon: 05358284050 Email : ---Cinsiyet : Bay Takım: FB Meslek : Soğuk Demirci

Yanıt: merhaba emicemoğlu, hoşgeldin. bu sayfada sen de dahil olmak üzere herkesin emeği vardır. kendini bu başarıdan alıkoyma, içindesin artık. akgedik.com "memleket bahane insanları şahane" mantığıyla yola çıktı. ve sağ olsun kullanıcısı, üyesi, misafiri ile epey yol aldık. süprizlerimiz bitmedi, bitmeyecek. bizi izlemeye, sevdiklerinizle paylaşmaya devam edin. nasırlı ellerinizden sıkarım. hoşçakalın.

Kişi Bilgileriniz: Adı: lokman Soyadı :uçar Dede: vehbi Baba: karabey Ana: raziye Eğitim : lise Yaş : 41
Şehir : istanbul Telefon: 05322826362 Email : orhun_29@hotmail.com Cinsiyet : Bay Takım : TS
Meslek : Esnaf

Kişi Bilgileriniz:Adı: fatma Soyadı: uçar Dede: karabey Baba: lokman Ana : zeynep Eğitim : üni. öğrenci Yaş : 17 Şehir : istanbul Telefon: Email : esmer2934@hotmail.com Cinsiyet : Bayan
Takım : GS Meslek : Ogrenci

Kişi Bilgileriniz:Adı : orhun Soyadı : uçar Dede : karabey Baba : lokman Ana : zeynep
Eğitim : öğrenci Yaş : 13 Şehir : istanbul Telefon: Email : orhun_29@hotmail.com Cinsiyet : Bay
Takım : BJK Meslek : Ogrenci

Öneriniz & Yorumlarınız : Turgut LAPÇIN(44) - Site süper olmuş.bi kaç tene resim koyarsanız süper olur :D
(88.233.56.209)

Kişi Bilgileriniz:Adı: Turgut Soyadı: Lapçın Dede: Musa Baba: Ömer Ana: Selvi Eğitim: orta okul Yaş: 44
Şehir : ISTANBUL-SILIVRI Telefon: 02127279099 Email : cs.teamdeath_captain@hotmail.com
Cinsiyet : Bay Takım : GS Meslek : Diğer

Yanıt: Hoşgeldin kardeş, senini mi kıracağız kaç "tene" istiyorsan koyacağız. tıkıla açılsın, artık başından kalkamazsınız, kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Nihat BOYRAZ (47-Kocaeli) - Bu siteyi kuranlara sonsuz teşekürim sunarım yakında kayıp ettiğimiz ibrahim abimize allhtan rahmet dilerm kederli ailesinin
ve tüm akgedik köylülerinin başı sağolsun tüm köylülerime selamlar
Ğafer Mahmudun torunu Nihat BOYRAZ(85.105.22.5)

Kişi Bilgileriniz: Adı: NIHAT Soyadı: BOYRAZ Dede: MAHMUT Baba: MUSTAFA Ana: HADICE Eğitim: A.Ö.LISESI Yaş: 47 Şehir: GÜMÜHANE..koceli Telefon: 05332485029 Email : nihatboyraz@homail.com Cinsiyet : Bay Takım : BJK Meslek : Memur

Yanıt: Abi hoşgeldin, başımız sağolsun. şıkırın orhan'nını göremedim fakat arabasının aküsü bitmiş. bunu döndüğümde benim arabada da yaşadım. köylülerimize göstermiş oldukları ilgi ve katılımdan dolayı akgedik.com olarak teşekkür ederiz. sevgiyle kalın...
not: istanbulda tipi ve kar varken selimpaşa günlük, güneşlikti...kardan eser yoktu.

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz (42-Silivri-Ist.) - Ibrahim abinin ölümü dolayısı ile yakınlarına ve tüm zimonlulara başsağlığı diliyorum. Kenan Uçar 'a da geçmiş olsun. Selahattin abi beni biraz tanımış. Biraz daha tanıtayım. Ismail , Yalçın abilerim. Yine diyorum TOP soy isminin üzerinde beklerken çıkan resimde saygının hala hep solunda duran gözlüklü benim. Yeni katılanlara da selamlar. Hikmet kendini tanıtırken (ŞIKIRIN hikmeti demeyi unutma . Burada köyde kullandığımız tüm o unsurları/ünvanlarıda kullanacağız. Güzelliklerimiz bunlar. Şimdi Tangur mehmet olsa biraz sohbeti (IPSIMASI) iyi olmazmıy dı? Yada cırdık Iseyin ? Dikkat edin Hüseyin demiyorum Iseyin diyorum. Biz köyde böyle demiyormuyduk/Konuşmuyormuyduk. Neyse sonra devam ederiz. Selamlar.
(81.215.78.103)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Seçkin Soyadı: Akdeniz Dede: Reşit - Yunus Baba: Neşat (Reşat) Ana: Kezban
Eğitim : Yüksekokul Yaş: 42 Şehir: Silivri/Istanbul Telefon: 0532 357 3981 Email: seckinakdeniz@mynet.com Cinsiyet : Bay Takım : GS Meslek : Muhasebe

Yanıt: sayfada resimler açılmıyor veya yarım açılıyorsa; sayfanın üst kısmında, -araçlar, -internet seçenekleri, -dosya sil tamam dedikten sonra resmin üzerine gidin açılacaktır. kolay gelsin.

Öneriniz & Yorumlarınız : Efendi AY (43-Ist.)- teyzemin oglu inşallah bunu yayınlarsın
başka yazmıyorum tüm bu siteyi ziyaret edenlere sevgilerimi yolluyorum sanada bu siteyi kurdugun için teşekkür ediyorum(85.107.167.79)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Efendi Soyadı: AY Dede: Sefer(Akdeniz) Ay Baba: Yakup Ana: Emine Eğitim: Lise terk Yaş: 43 Şehir: ISTANBUL Telefon: 05327612351 Email: efendiay@hotmail.com Cinsiyet: Bay Takım: GS Meslek :Bos

Yanıt: abi hoşgeldin, seni hep ihmal ettik, özür dilerim. geçmiş olsun yaşamış olduğun felaketten kimsenin haberi yok. abimin yaşadığı beykoz-mahmut şevket paşa köyü sel felaketine uğramıştır. kendisine bir şey olmamıştır sadece yapmış olduğu 100 mt beton duvar yıkılmıştır. o da olmasaydı afet olurdu. fakat köy merkezi afet, tüm iş yerleri lojmanlar tahliye edildi. 4 araba sele kapıldı ve hurda yığını oldu. tekrar geçmiş olsun, bu arada interneti de selden dolayı hasar görmüştü. aramıza hoş geldin. ablama ve elife selam.


Öneriniz & Yorumlarınız :Muhammet BOYRAZ (40-Kocaeli) - Çalışmalar çok güzel tebrikler.(85.103.19.52)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Muhammet Soyadı: Boyraz Dede: Ibrahim Baba: Ilyas(Hafız) Ana: Sabire Eğitim: Tek.Eğt.Fakültesi Yaş: 40 Şehir: Kocaeli Telefon: 05056293558 Email: mboyraz29@mynet.com
Cinsiyet: Bay Takım: Meslek: Ogretmen

Yanıt: hoşgeldin muhammet, işimiz git gide zorlaşıyor, yükümüz ayarlaşıyor, yakında semer de devrilecek, azacıkta yükü forum tarafına kaydırırsanız semer tay duracak. işimiz rahatlayacak. sabire teyzeye selam eder ellerinden öperiz.

Öneriniz & Yorumlarınız : Efendi AY (43-Ist.)- SEVGILI SAYGIN SITEDE KÖYÜMÜZÜN BAZI KIŞILERINI GÖRDÜK HASRETIMIZI GÖTÜRÜYORUZ AMA BAZI ARKADAŞLARIMIZI GÖREMIYORUZ EN ÇOK TA ÜFRETI VEDE TURANI GÖRMEK VE YA SESLERINI DUYMAK ISTIYORUM HELEKI ÜFRETI ÜFRETIN YIYENI SITEYI ZIYARET ETMIŞ INŞALLAH TEKRAR ZIYARET EDERDE BUNU ÜFRETE SÖYLER BIRDE BABASINA VEDE ANNESINE SELAMLARIMI ILETIR TÜM ZIMONLULARA SELAMLARIMI ILETIYORUM MUTLULUKLAR ONLARLA OLSUN TELEFONUM VE MSN EM ORDA ARKADAŞLAR HERKES CEKINMEDEN ARAYA BILIR EVET BAZI KIŞILERI TABIKI TANIMIYORUZ BUNLAR BABALARININ ADIYLA VEDE DEDELERININ ADIYLA KATILSALAR DAHA YAKINDAN TANIMAK NASIP OLUR BUNLARI DIKKATE ALALIM. BIRDE RAHMETLI IBRAHIM ABIMIZE ALLAHTAN RAHMET TOPRAGI BOL OLSUN AILESINEDE BAŞ SAGLIGI DILIYORUM HER GÜNÜMÜZ ŞEN VE ŞAKRAK OLSUN

Yanıt: abi merhaba, lütfen yazıları küçük yazalım, okunaklı olsun ve gözümüzü yormasın. yazılarının bazıları yayınlanmamıştır. forum konusu dur, ilgili bölümlere yazınız. sağlıcakla kalın.

Öneriniz & Yorumlarınız : Elif AY (17-Beykoz) - Slm Saygın amca.Site çok cıncıklı olmuş.Eline sağlık.Bide müzük koysan daha güzel olurdu.Sen şimdi türkü koyarsın.Baştan anlaşalım ben popiler şarkılardan istiyom.(şimdiden teşekkür ediyimde çabucak koy ;) Dilek ablay'a slm.Minik kuşuda öp benim için.Anneminde slmı var(malum o bilgisayar neyin bilmez onun yerine ben yazıyom).Kendinize cici bakın byyyyy :))) (85.101.191.165)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Elif Soyadı: Ay Dede: yahya Baba: efendi Ana: sultan Eğitim: lise Yaş: 17 Şehir: istanbul Telefon: Email : Asiret_cimcimesi@hotmail.com Cinsiyet: Bayan Takım: GS Meslek: Öğrenci

Yanıt: merhaba elif, hoşgeldin. birdane halanın nakışları kadar cıncıklı olmamıştır, teşekkür ederim. arada pop müzikte var sonuna kadar git duyarsın, tabi ki şimdi koyacağım müzik sana olmasa da babana ve annene gelsin, tüm hasret çekenlere. (sen anlamazsın murat çobanoğlundan, bana hep kayalcıyı sefer dedemi hatırlatıyor.) sevgiyle kalın...

Öneriniz & Yorumlarınız :Ilyas BOYRAZ(10-Kocaeli) - Bende Akgedikliyim. Hepinizi çok seviyorum. Selamlar.(85.101.5.23)

Kişi Bilgileriniz:Adı: Ilyas Soyadı: Boyraz Dede: Ilyas(Hafız) Baba: Muhammet Ana: Seval Eğitim: Ilk öğrt.4.sınıf Yaş: 10 Şehir: Kocaeli Telefon: 2332927 Email : polat_ilo4129@hotmail.com Cinsiyet : Bay
Takım: FB Meslek: Öğrenci

Yanıt: hoşgeldin küçük ilyasımız, Biz topraktan, ateşten, sudan, demirden doğduk!
Güneşi emziriyor çocuklarımıza karımız, toprak kokuyor bakır sakallarımız!
Neş'emiz sıcak! kan kadar sıcak, delikanlıların rüyalarında yanan o «an» kadar sıcak!

- bir resmini yollarsan Boyraz hanesine ekleriz, derslerinde başarılar dilerim.

Öneriniz & Yorumlarınız : Dilek EZBER (26-ist) - merhaba elif siteyi cıncıklı bulman hoşuma gitti .uğraşıyoz işte saygın amcanla .sizi öpüyorum herkese selam.(81.214.132.125)

Yanıt: yorum yok

Öneriniz & Yorumlarınız : Sinan AKDENIZ(27-Denizli) - Saygın abi seni kutluyorum site gerçekten çok güzel olmuş. Herkeze selamlar. Köyümüzün birbirinden güzel fotoğraflarıda sitede görmek isterim. yeni çalışmalarını bekliyorum...(85.99.70.108)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Sinan Soyadı: AKDENIZ Dede: Sefer Baba: Etem Ana: Hatice Eğitim: Lise Yaş: 27
Şehir: Denizli Telefon: 05336599964 Email: sinan.akdeniz@mynet.com Cinsiyet: Bay Takım: GS
Meslek : Diğer

Yanıt: Vay Sinan Kardeşimde burada imiş, hoş geldin dayımoğlu. isteğin zaten yerine getirilmiş fakat kimsenin forumumuzdan haberi yok. foruma üye olarak sen de resim gönderebilirsin. yengeme, dayıma ve nazlı teyzeme selam. hoşçakal...
Foruma Girmek Için Tıklayınız...

Öneriniz & Yorumlarınız : Ali BOYRAZ(47-Ist)

Kişi Bilgileriniz:
Adı: ali Soyadı: boyraz Dede: ibrahim Baba: ismail Ana: hediye Eğitim: ilk okul Yaş: 47
Şehir : istanbul Telefon: 02124335487 Email : boyraz_29@hotmail.com Cinsiyet: Bay Takım: TS
Meslek: Işçi

Yanıt: hoşgeldin abi, yorum yapmamışsınız, burada olmanızda bize yeter. isminizi duymamızda yeter. sevgiyle, hoşçakalın.

Öneriniz & Yorumlarınız :Murathan AKDENIZ (19-Ayvalık) - Böyle(bu) kadar güzel bir köy böyle güzel insanları var ne yapsa yakışır. Akgedik.com çok güzel olmuş ama daha güzelinede layik yeni çalışmalar, Hep beraber olması dileğimle...Elimde bir kaç tane fotoğraf var onları göndereceğim.Emeği geçen herkeze çok Teşekkürler...SEVGI VE SAYGILARIMLA... ~MURATHAN AKDENIZ~(88.247.194.133)

Kişi Bilgileriniz: Adı:MURATHAN Soyadı: AKDENIZ Dede: HASAN Baba: ALI Ana: BEHICE Eğitim: LISE Yaş: 1987Şehir: BALIKESIR/AYVALIK Telefon: 0537 698 87 91 Email : lider-emlak@hotmail.com Cinsiyet: Bay Takım: TS Meslek: Öğrenci

Yanıt: hoşgeldin murathan, gözümüz yollarda kaldı gelmedin diye. tanımayanlar için mehmet salih amcanın torunu, turgay abinin oğlu, babanla dayısının cenazesinde görüştük, fazla ilgiden kilo almış boynu boğazı dönmüyor." iseyin emmi" gibi olmadı ama oldu say, ailene selamlar, tekrar hoşgeldin

Öneriniz & Yorumlarınız : Çağlar OKUMUŞ (18-G.Hane) - KÜYÜMÜZ IÇIN EN GÜZELI (81.215.66.60)

Kişi Bilgileriniz: Adı: ÇAĞLAR Soyadı: OKUMUŞ Dede: SÜLEYMAN Baba: KEMAL Ana: SEVGI Eğitim: LISE
Yaş: 18 Şehir: GÜMÜŞHANE Telefon: Email : Cinsiyet : Bay Takım : GS Meslek : Bos

Yanıt: hoşgeldin çağlar kardeşim, yapıcı düşünceleriniz için teşekkürler, inanın her gün sitemize dışarıdan çok ilgi var, sitemizdeki müzik hiç bir yerde yok ve türkü keyfi sadece akgedik.com' a aittir. kopyalanması mümkün değildir. yeniliklerin habercisi olacağız. akgedik.com'un altında 5 tane yedek server var. akgedik kalesi yıkıldı fakat bizler yıkılmayız. kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın, sağlıcakla kalın..

Öneriniz & Yorumlarınız : Fato (ist.) - Helal sana Saygın. Ne kadar kapsamlı ve işlevli bir site bu böyle.. ama bunu genişletelim dostum. Ben Akgedik'li değilim mesela. ne olacak şimdi ? Bu site en güzel sözünü henüz söylememiş olanların tümünü kucaklarsa örgütleyici özellik bile kazanır. Eline yüreğine,beynine sağlık. Türküler ayrıca çok müthiş olmuş. Siteye bir girdim , bir daha çıkamadım. Türküler bırakmadı... sevgiler.(85.105.13.48)

Yanıt: Hoşgeldin Fato Arkadaş, derneklere olan ilgi azaldı veya azaltıldı. ağırlaşan yaşam koşulları içinde insanlarımız bir birinden koparıldı. bu nedenle bir az da olsa halkımıza güneş olmak istedik. dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ruhumuzu akgedik.com ile yeniden yeşertmeye çalışıyoruz. bu iş için de emeğimi, bilgimi, halkımla paylaşmak istedim. asırlar dır da bu böyle olmuştur. dostlukla...


Öneriniz & Yorumlarınız : Asım KAÇAR (43-Ankara) - emeğin için teşekkürler,yeni öğrendim
bilgi, döküman,fotoğraf vs verileri paylaşmak dileğiyle HERKESE SELAMLAR.... Sevgiyle,Dostlukla...
ASIM(88.226.138.231)

Kişi Bilgileriniz:
Adı: ASIM Soyadı: KAÇAR Dede: ALI Baba: AHMET Ana: HANIFE Eğitim: ÜNIVERSITE
Yaş: 43 Şehir: ANKARA Telefon: Email: asimkacar@mynet.com Cinsiyet: Bay Takım: Meslek : Diğer

Yanıt: abi hoşgeldin, artık sırtımız yere gelmez, bu iş senin branşına da giriyor. resimlerimiz artık sayende daha net olacak . yeğenin umut'u da bilgilendir, işleri yoğun bana uğramıyor artık, bu arada umut atlas dergisinin fotoğrafçısıdır. yeğenin ahmet'e de akgedik.com olarak, ömür boyu mutluluklar dileriz. naci abiye, herkese selam.


Öneriniz & Yorumlarınız : Günay LAPÇIN (29-G.hane) - SAYĞIN Abi siteyi hazırladığın için çok sağol.Ayrıca aranızda olmaktan çok mutluyum. (85.99.74.57)

Kişi Bilgileriniz: Adı: GÜNAY Soyadı: LAPÇIN Dede: FINDIK MUSTAFA Baba: IHSAN Ana: ELIF(SEVDA)
Eğitim: ILKOKUL Yaş: 29 Şehir: GÜMÜŞHANE Telefon: 05358572778 Email : gunay.emirhan.29@hotmail.com Cinsiyet : Bay Takım : BJK Meslek : Diğer

Yanıt: Günay kardeşim hoşgeldin, sitemiz yavaş yavaş kuruluş amacına ulaşıyor, burada bizimle kişi bilgisini, telefonunu, yaşını(!), e-mailini, sevgisini paylaşanlara tek tek teşekkür etmek istiyorum.

Gör, nasıl yeniden yaratılırım, Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım, Oğullarım var gelecekte,
Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası,
Gözlerinden, Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende, Anlıyor musun ?
A.Arif


Öneriniz & Yorumlarınız : Berk Serkizyan (32-Ist) - size tesekkur ederıim. köyünüz cok güzel.))
(85.103.161.72)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Berk Soyadı: Serkizyan Dede: Ahron Baba: Agop Ana: Vercin Eğitim: işletme mezunuyum Yaş: 32 Şehir: istanbul Telefon: 0535 317 59 49 Email : serkizyan90@hotmail.com
Cinsiyet : Bay Takım : GS Meslek : Diğer

Yanıt: hoşgeldin canım kardeşim Berk, misafir olarak sitemizi ziyaret etmeniz bizi mutlu etti, buradan nişanlınıza da selam. akgedik.com olarak beraberliğinizde yaşam boyu mutluluklar dileriz...

Öneriniz & Yorumlarınız : Ünal KIRMIZI(G.hane) - arkadaş sitenizi gezerken benim cekmiş oldugum sait abimizin resmine rastladım bu resim www.akgedik.com. tr.tc. ye aittir isteseydin sanada verirdik böyle kopyalayarak almayı size yakıştıramadım tekrarının yapapılmamasını dilerim ve resmin kaldırılmasını rica ederim cünkü izin alınmadan yapılan birişlemdir.(85.100.194.9)

Yanıt: hoşgeldin sayın arkadaşım, yapmış olduğumuz saygısızlıktan dolayı özür dileriz. bu istek akgedik.com üyelerinden gelmiştir. benden swf animasyonu siteye koymamı istediler. fakat bu işin emek hırsızlığı olduğunu söyledim, sitenize sitemiz den link verdik, ziyarete açtık. onları kırmamak için sait ay ı swf den editledim yani hazıra konmadım. ama kaldırılmasını istiyorsan hay hay.hemen. sizin için. bu arada sitemizi beğendiniz mi.

Öneriniz & Yorumlarınız : Seçkin Akdeniz (42-Silivri-Ist.) - Merhaba Saygın. Emek ve Emek hırsızlığına karşı olan duruşunu iyi bildiğimden sayın Ünal Kırmızının isteğini açıkçası doğru bulmadım. Sahit in resmi olmasada bizler onu hatırlarız. Muhakkak ki herkesin az çok sahit ile bir resmi bir yerler de vardır. Paylaşmasını bilmeyenlere bizim sohbetimizde yer olmaması lazım. Bende sayın kırmızının yaptığı siteye verdiğin linki iptal etmeni bir Akgedik.com gönüllüsü olarak istiyorum. Eğer istekler bu kadar anlamsızsa.! (81.215.93.216)

Yanıt: merhaba seçkin, yapımcı olarak şimdilik susmayı tercih ediyorum, sizlerin önerileri daha önemli.

Öneriniz & Yorumlarınız : Metin(Hayati) Ay (39-Ist) - ÜNAL KIRMIZI beyefendi sizler sitenize koymuş olduğunuz resmin sorgulaması sana deyil AY AILESINE aittir. Bundan sonra sizde biraz dikkatli olursanız seviniriz.(195.214.133.51)

Yanıt: merhaba hayati, yapmış olduğunuz tespit akgedik.com da niçin resim yayınlamadığımızın ve niçin akrabalarımın resimlerinin olduğunun yanıtıdır. yorumlarınız için teşekkürler.

Öneriniz & Yorumlarınız : Ayhan UÇAR (42-Ist) - Siteyi yapan arkadaşlara teşekkür ederim siteden haberim yeni oldu inşallah bundan sonra devamlı takip edeceğim yazan arkadaş e mail,lerini yazarlarsa daha iyi olur herkeze selamlar.(85.100.179.21)

Kişi Bilgileriniz: Adı: Ayhan Soyadı: UÇAR Dede: Ibrahim Baba: Celal Ana: Meryem Eğitim: Lise Yaş: 42
Şehir:Istanbul Telefon:05326023085 Email: ay_uc@hotmail.com Cinsiyet:BayTakım:TS Meslek: Memur

Yanıt: hoşgeldin ayhan uçar, gözümüz yollarda kalmıştı, artık bizi duymayan bir tek goruhtakiler kaldı yerin hazır, yapmış olduğumuz çalışma önerinize de yardımcı olacaktır. biz buradayız her zaman da paylaşmayı gönülden sevenlerin yanında, dostların arasında olacağız, sevgiyle...




Akgedik.com Katılanlar listesi:

Metin(Hayati) Ay
Seçkin Akdeniz (42-Silivri-Ist.)
Hamza Ay
Ilhan Uçar (almanya)
Emine Akdeniz (öğrenci)
Akın Akdeniz
Günay Lapçın(29-G.hane)
Lokman Uçar (44)
Fatma Uçar (17)
Orhun Uçar (13)
Servet Topaloğlu
Necati Tutar
Muhammet Boyraz
Ethem Uçar (esnaf)
Fatih Uçar (esnaf)
Sabri Kurtarmış
Hüseyin Kurtarmış (Esnaf)
Selahattin Uçar(49-Almanya-Hacıgil)
Eyüp Kurtarmış (öğrenci)

Ömer Kurtarmış (öğrenci)
CemreSu Akdeniz (öğrenci)
Nurten(Taş) Tutar
Sani Kurtarmış (Hacıgil)
Engin Uçar (Hacıgil)
Turan Lapcin (almanya )
Sinan BOYRAZ (Memur)
Halil Ibrahim AY (21-gebze)
Erol UÇAR (-)
Kılıçaslan AY (-)
Turgay TILKI (-)
Sadettin AY (19-Fransa)
Ahmet ÇUBUKÇU (28-Bostancı-Ist.)
Oğuzhan BOYRAZ (18)
Hikmet AKDENIZ (44-Sultanbeyli)
Turgut LAPÇIN (44)
Nihat BOYRAZ (47-Kocaeli)
Efendi AY (43-ist)
Elif AY (17-Beykoz)
Ilyas BOYRAZ(10-Kocaeli)
Sinan AKDENIZ(27-Denizli)
Ali BOYRAZ(47-Ist)
Murathan AKDENIZ (19-Ayvalık)
Fato(Ist.)
Asım KAÇAR (43-Ankara)
Berk Serkizyan (32-Ist)
Ayhan UÇAR (42-Ist)













dağ doruğu, deler gider; bulutu,,,
dağ dibinde ak evler; kutu,kutu.
koklamak isteyen yok mu?,
dağ doruğundan getirdiğim; otu (bulutu)...


Mehmet Ezber' den


[
Sponsor Saygın Anten ]